Bijgewerkt: 16-07-18
 
   

Aanmelden

Al meer dan vijfendertig jaar verzorgt Trekharmonica's Amsterdam lessen in de regio Amsterdam. Van beginners- tot gevorderden-niveau. Daarnaast organiseren we met enige regelmaat workshops, concerten en andere activiteiten. Trekharmonica's Amsterdam is onderdeel van de Stichting Volksmuziek Nederland.

Trekharmonica’s Amsterdam (THA) heeft een tijdje niets van zich laten horen. Maar nu wil een aantal Amsterdamse spelers THA graag wakker schudden! Bijvoorbeeld door in het najaar van 2018 een beginnerscursus te starten en een of meerdere workshops voor gevorderden. Remco Sietsema heeft zich al bereid verklaard om workshops te geven. Een cursus voor gevorderden hangt ook in de lucht. Wij hopen op voldoende animo!

Alleen bij voldoende belangstelling kan THA weer door! Dus als u interesse hebt, laat dan snel wat horen en speel hierop in! Jos Lambregts, Mariek Hilhorst en Jan Willem de Ridder proberen op geheel ’eigen wijze’ deze plannen door te zetten. Hebt u nog vragen dan kunt u bij een van hen terecht.

We hebben geen bruikbaar adressenbestand meer, dus stuur ons alstublieft een e-mail op: info@trekharmonica-adam.nl. Ook als u nu denkt: maar ze kennen me toch allang? Vermeld: voor- en achternaam, e-mail adres, telefoonnummer en waar u interesse voor hebt.

We doen ons best om mails zo snel mogelijk te beantwoorden en u hoort in elk geval van ons.

  Powered by PK-CMS
  © 2018 Passoft WebDev

Copyright 2018 Trekharmonica's Amsterdam