Bijgewerkt: 10-12-19
 
   

Data en tijden workshops 2020

 
23 februari - Klezmer samenspel
Workshop door Auke Eringa

Zondag 23 februari 2020

Amsterdam, Q Factory

11.00 - 15.45 uur – € 30

Klezmer spelen op de trekharmonica betekent dat je te maken krijgt met bijzondere akkoordbegeleidingen, ritmes en versieringen. Welke akkoorden gebruik je links én rechts? Hoe kun je improviseren aan de hand van klezmertoonladders? En hoe komen we op deze dag tot een mooi samenspel met meerdere partijen, liefst ook met een of twee andere instrumenten erbij? De workshop is geschikt voor mensen die aan (een van) de eerdere klezmer-workshops van Auke in Amsterdam hebben deelgenomen, maar óók voor nieuwe inschrijvers. De muziek is niet ingewikkeld om in te studeren. We gaan door met de drie melodieën ‘Yevarechecha’, ‘Arum dem Fayer’ en ‘Venaeir Eineinu’. Want daar valt nog heel veel interessants mee te doen!

Deze workshop is bedoeld voor niveau midden/gevorderd en we spelen op trekharmonica C/F.

Andere instrumenten zijn heel erg welkom, zoals viool, saxofoon, fluit. Als je naast trekharmonica nog een ander instrument speelt, breng dit dan vooral mee als het kan!

Bladmuziek, akkoorden en geluidsbestanden krijg je kort na inschrijving toegestuurd.

Schrijf je uiterlijk 23 februari hier in!

LET OP: De workshop zit vol! U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst. Als de wachtlijst lang genoeg wordt organiseren we de workshop nogmaals in het voorjaar 2020. U ontvangt daarover dan bericht.

 

  Powered by PK-CMS
  © 2020 Passoft WebDev

Copyright 2019 Trekharmonica's Amsterdam