Bijgewerkt: 16-07-18
 
   

Locatie

Trekharmonica's Amsterdam heeft al vele jaren haar standplaats in Amsterdam-Oost. Na afbraak van het oude Kraaiennest en sluiting van het tweede Kraaiennest, namen we in 2011 onze intrek in het gloednieuwe muziekmakerscentrum MuzyQ, aan het Atlantisplein 1 ( bij Polderweg), 1093 NE Amsterdam. Sinds september 2014 wordt deze ruimte geëxploiteerd onder de naam Q-Factory. Bekijk de website van Q-Factory hier. Er is een ruime parkeergarage naast het gebouw.
Soms geven THA-docenten ook op andere locaties in Amsterdam les.

Bereikbaarheid per auto: Ring Amsterdam Oost.

Neem op de A10 de afslag 'Watergraafsmeer/Diemen', rijd in de richting Amsterdam-Centrum de Middenweg op. Steeds rechtdoor, Middenweg wordt Linnaeusstraat. Vlak voor het spoorviaduct ziet u rechts een politiebureau. Hier gaat u rechtsaf de Polderweg in. Links ligt Montessori College Oost, rechts de kubus van Q-Factory, de ingang is aan de andere kant. Parkeergelegenheid: als u de Polderweg ingaat, ziet u direct rechts de ingang naar de ondergrondse parkeergarage.

Bereikbaarheid per trein: 3 minuten lopen vanaf NS Amsterdam Muiderpoort. Loop vanaf NS Muiderpoort via het Oosterspoorplein en de N. de Roeverstraat die uitkomt op de Polderweg. Ga daar rechtsaf. U passeert links de Wethouder Verheij sporthal. Het kubusvormige gebouw daarna is de achterzijde van Q-Factory.

Bereikbaarheid per tram: 3 minuten lopen vanaf de Linnaeusstraat, halte Pretoriusstraat met tram 9. Tram 3 en 7 komen ook in de buurt.

Bereikbaarheid per bus: 22, 37, 40.

  Powered by PK-CMS
  © 2018 Passoft WebDev

Copyright 2018 Trekharmonica's Amsterdam