Locatie Trekharmonica’s Amsterdam heeft al vele jaren haar standplaats in Amsterdam-Oost. Na afbraak van het oude Kraaiennest en sluiting van het tweede Kraaiennest, namen we in 2011 onze intrek in muziekmakerscentrum MuzyQ, Atlantisplein 1 (Oostpoort). Sinds 2014 heet dit de Q-Factory. Een bruisend muziekgebouw met geluidsdichte repetitieruimtes onderin, een groot café-restaurant, hotelkamers op de bovenverdiepingen en een ruime parkeergarage naast het gebouw.

Bereikbaarheid per auto: Ring Amsterdam Oost. Neem op de A10 de afslag ‘Watergraafsmeer/Diemen’, rijd in de richting Amsterdam-Centrum de Middenweg op. Steeds rechtdoor, Middenweg wordt Linnaeusstraat. Vlak voor het spoorviaduct gaat u rechtsaf de Polderweg in. Direct rechts is de ingang van de parkeergarage (GPS: Polderweg 92, 1093 KP). De uitgang van de parkeergarage is op het Atlantisplein, direct voor Q-Factory. Q-Factory bevindt zich op Atlantisplein 1, 1093 NE (Oostpoort).

Bereikbaarheid per trein: 3 minuten lopen vanaf NS Amsterdam Muiderpoort. Loop vanaf NS Muiderpoort via het Oosterspoorplein en de N. de Roeverstraat die uitkomt op de Polderweg. Ga daar rechtsaf. U passeert links de Wethouder Verheij sporthal. Het kubusvormige gebouw daarna is de achterzijde van Q-Factory. Ingang aan de andere kant van het gebouw, Atlantisplein 1, 1093 NE (Oostpoort).

Bereikbaarheid per tram/bus: 3 minuten lopen vanaf de Linnaeusstraat, halte Pretoriusstraat met tram/bus 19, 41. Eveneens 3 minuten lopen vanaf Muiderpoortstation met bus/tram 1, 3, 37. Via de website van het Amsterdamse Gemeentelijk Vervoers Bedrijf kunt u uw reis plannen. De ingang van Q-Factory is aan Atlantisplein 1, 1093 NE (Oostpoort).